Onze Baasjes.

Wij hebben allemaal een fantastisch gezin gekregen waarvoor mama & oma jullie willen bedanken.

Wij wensen alle baasjes de mooiste, liefste & prachtigste knuffelbeer voor de rest van zijn leven en jullie er elke dag weer kunnen van genieten.

Ik was de dame met het gele bandje mijn baasjes hebben mij omgedoopt als VAI. ik woon nu in Neerwinden. We zullen daar eens-laten zien hoe prachtig een witje wel is.

Voortaan wordt ik aangesproken met de naam LOUP ik was het bruine bandje en woon nu in Langemark. Mijn baasjes hebben nog een witje van 11jaar waar ik lekker mee kan gaan spelen misschien. Alleen zullen de kindjes nog veel over mij moeten leren.

Voortaan heet ik SNOOPY ik was het rode bandje. Mijn baasjes hebben al wel lessen gevolgd wat zal helpen aan mijn opvoeding. Ik woon nu in Bonheide met dit mooie gezin en 2 lieve kinderdames & soms een vakantie hondje.

Ik ben Vigo die het zwarte bandje droeg samen met mijn nieuwe gezin woon ik nu in Deinze. Ook zij zullen van een pup nog veel leren maar ik ga laten zien hoe goed een witje kan luisteren als ik de regels volg natuurlijk, niet altijd want ik ben nog maar een puppy.

Schadrach een speciale naam met een even speiciaal witje net zoals zijn baas ik was het blauwe bandje & omdat ik nogal actief ben mag ik met het baasje mee gaan werken in open lucht en veel in de bossen gaan vertoeven. Wij wonen lekker met ons tweetjes in Maasmechelen.

Ik droeg het paarse bandje en noem voortaan Kries ook een speciale naam voor een speciale dame & haar baasje. Zij gaat samen met mij in Alken laten zien hoe perfect een witje kan luisteren of net niet wie weet.

Het rose bandje dat was ik ja nu noem ik VICI, samen met mijn baasje heb ik ook nog 2 hondenvriendejes, poesjes & konijntjes maar ook lieve kindermensjens en samen wonen wij in Vliermaalrood waar we de buurt onveilig gaan maan maken of was het nu net omgekeerd?

Ik mocht een beetje langer bij mama blijven & droeg het grijze bandje, Vaico is nu mijn naam mijn baasje heeft al wat kennis van een witje maar hij zal toch de mensenkindjes mee moeten leren hoe ze bij mij moeten omgaan. Ik woon nu in Nieuwerkerken bij Aalst samen met mijn baasjes.

VIKA is voortaan mijn naam ik droeg het witte bandje en was de zwaarste dame uit ons nestje, ik woon nu samen met mijn baasjes en tante witje die mij mee gaat opleren in Wellen. We zullen daar eens wat laten zien hoor & de baasjes op de proef stellen.

Opmerkingen

Ils G.

21.07.2022 11:50

bedankt voor het leuke nestje en onze mooie hond Vai ( ze speelt samen met onze 8 jaar oudere hond Nino! Een plezier om te zien. Geen verveling hier!!!(;

Nico, Petra en Swa

21.07.2022 11:09

Hallo allemaal, veel succes met jullie Witjes !

Meest recente reacties

05.11 | 09:39

Wat een schatjes 😍

29.10 | 20:03

Dank u wel mama en oma om zo goed voor ons te zorgen...wat was het een fijne eerste ontmoeting

20.10 | 09:28

Wat doen ze het goed...

13.10 | 08:14

Was het al maar 29 oktober...ooohhh ze groeien als kool

Deel deze pagina