Even Voorstellen:

Ik ben Nadia de trotse bezitster van onze kennel Zwitserse Witte Herders die de naam draagt van onze oprichtster

Jumana of Reckhem's Castle.

Omgezet naar:

Jumana's White Castle.

Onze witjes:

Oprichtster van onze kennel: APPA is op 5 mei 2023  naar de honden hemel gegaan op de leeftijd van 12 jaar & 10 maanden.

Onze eerste man des huizes, NARDO van 9 j zoon van Limi en kleinzoon van Appa, Qyra Ice White Whonder van 6.5 j. En onze toekomstige dame Nova Jumana's White Castle nu 2 j

Ik heb altijd al een voorliefde voor honden gehad en er dan ook altijd in mijn bezit gehad en mee bezig geweest. Als kind bij mijn ouders was mijn eerste hond nog zo een jachthond van vroeger grijs met zwarte vlekken een pracht van een beest het was dan ook mijn hond en degene waar ik alles tegen kon vertellen als kind.

Na het huis uit te gaan was mijn eerste hondje een mini poedel die toch de leeftijd van 16 j heeft gehaald in die tussen tijd hadden we ook nog 2 Collie's of alé de echte Lassie's van op tv die ik ondertussen toch ook hebben moeten afgeven van ouderdom .

In de tussen jaren was ik bij kennissen een Witte Herder tegen gekomen en mijn hart was verloren voor dit ras en vanaf die tijd is het ras altijd in mijn achterhoofd blijven zitten, maar ik had toen geen idee hoe deze honden noemden en in die tijd waren ze hier ook nog niet bekend en erkend maar ik ben dan met de uitvinding van de pc toch opzoek gegaan naar die prachtige witte hond en ja hoor ik had hem gevonden en ze hadden ondertussen een naam gekregen de Zwitserse Witte Herder dat was hem waar ik achter zocht maar na de jaren ervaring met honden had ik me toch voorgenomen om ergens een pup aan te schaffen met mensen met kennis van zaken en met een stamboom zodat ik toch ook kon kiezen welke bij mij paste van karakter want net zoals een mens heeft ook elke hond zijn eigen karakter.

Na wat opzoekingswerk van fokkers en bezoeken aan deze mensen heb ik toch een plaats gevonden waar ik me goed voelde en tegen mezelf zei van bij deze mensen wil ik een pup bestellen ze zijn heel begaan met de honden en ik had hier niet het gevoel dat het om het fokken ging maar om de liefde voor de hond zelf, ik ben ook op plaatsen geweest waar ik niet dat goede gevoel had en ik ben dan nog altijd iemand die zijn hart volgt en zijn goed gevoel.

Maar zo zijn we dan ondertussen aan onze witte schat geraakt die nu ons in mei 2023 verlaten heeft en wat had je gedacht natuurlijk wilde ik graag een nestje van haar.Op 2 juli 2012 mocht ik me dan de trotse eigenaar noemen van  Appa haar eerste nestje van 8 pups.


Voor mezelf was het een eer om dit tafereel te hebben mogen meemaken het was voor mij ook de eerste keer en heb hier dan ook met volle teugen van genoten elke dag weer. Het waren 8 zalige weken en 8 prachtige pups.

En het virus zit er bij mij nu 10 jaar helemaal ingeworteld en met deze prachtige hobby proberen we nu één of 2 maal per jaar mijn droom van een nestje pups te laten uitkomen en de droom om mensen blij te maken en ook hun droom en wens mee werkelijkheid te zien worden is voor mij een eer en waar ik enorm dankbaar voor ben.

Wij wensen jullie veel lees en kijkplezier op onze website.

Deel deze pagina