Even Voorstellen:

Ik ben Nadia de trotse bezitster van mijn kennel Zwitserse Witte Herders die de naam draagt van onze oprichtster


Jumana of Reckhem's Castle.

Omgezet naar:

Jumana's White Castle.

Onze witjes:


Oprichtster van onze kennel: Appa (Jumana) is in mei 2023 over de regenboogbrug gegaan ze werd net geen 13 j, ook haar 2 dochters Limi & Mara zijn ondertussen een sterretje. Zij hebben samen met mama Appa voor prachtige nakomelingen gezorgd. Zoals ook Nardo onze eerste man in huis en zoon van Limi is nog steeds bij ons. Hij is dan ook al verschillende keren papa geworden en zorgde steeds voor gezonde en prachtige pups.


Momenteel ook nog bij mij is

Nova Jumana White Castle van 2,5 j dochter van Qyra en achterkleindochter van Appa.


De voorliefde voor honden is er altijd al geweest, ik heb er dan ook altijd gehad vanaf ik op eigen benen stond.

Als jonge vleugel had ik eerst een mini poedel daarna 2 Colly's maar naar mate de jaren verstreken kwam ik dit geweldige ras tegen toen ik bij mensen op bezoek ging.

In de jaren 90 was de Witte Herder nog niet erkend door Sint- Hubertus. Met het uitkomen van de pc ging ik eindelijk opzoek naar het ras waar ik verliefd op ben geworden want ik kon ze nergens in mijn buurt vinden en was er ook nergens meer ééntje tegen gekomen die prachtige witte hond. 

Na veel zoeken op het internet kwam ik ze tegen ik wist niet hoe ze noemden of zo maar dat was de hond waar ik naar zocht en na het millennium hadden ze ondertussen al wel een naam gekregen van St- Hubertus.


Ik was dus de hemel te rijk en ging opzoek naar ééntje met een stamboom deze keer want met de jaren leer je toch ook dat de afkomst van een dier heel belangrijk is, en niet uit een stal kwomt of door de broodfok wordt verkocht. 

Ik wou een maatje en dit keer van ergens bij mensen met ervaring en waar ik een goed gevoel bij had en de pup de juiste opvoeding kreeg in de puppy periode. Maar na veel opzoek werk en bezoeken kwam er een fokker op mijn pad die voor mij begaan was met haar honden en pups en niet alleen geld wou verdienen. Ik heb er wel 2j op moeten wachten hoor maar het was voor mij zeker de moeite waard om mijn hart te volgen. Want al dat zoeken heeft me 13 jaar lang de trouwste, de liefste en meest betrouwbare hond die ik tot dan had gekend gebracht.

Natuurlijk met de nodige trainingen en moeite uiteraard.


Hoe kan het ook anders ik droomde ervan om van mijn mooie meid ooit pups te krijgen. Op 2 juli 2012 werd ik, oma van haar eerste nestje met meteen 8 pups. Wat was ik trots en fier op haar want ik heb 8 weken mogen genieten van deze witte bolletjes. En hoe kan het ook anders je bent verliefd en dan ééntje houden is de normaalste zaak van de wereld toch?


Met als gevolg natuurlijk dat ik het virus te pakken had en nu na meer dan 10jaar nog steeds van deze hobby & witte bolletjes mag genieten.


Een droom die uitkwam om pups en mensen blij te maken met de geboorte van nieuw leven. Ik ben dan ook enorm blij en dankbaar, het is een eer voor mij om andere mensen hun droom mee werkelijkheid te laten worden op hun zoektocht naar een levensgezel.


Graag wil ik jullie dan ook laten mee genieten op mijn website van de eerste 8 weken van misschien wel jouw toekomstige pup.

Meest recente reacties

Wat een schatjes 😍

29.10 | 20:03

Dank u wel mama en oma om zo goed voor ons te zorgen...wat was het een fijne eerste ontmoeting

20.10 | 09:28

Wat doen ze het goed...

13.10 | 08:14

Was het al maar 29 oktober...ooohhh ze groeien als kool

Deel deze pagina

05.11 | 09:39