Puur Natuur Hondenvoer

Voor groot en klein

Premium Kwaliteit Droogvoer

En

Versvlees Voeding

Voor een gezonde Hond

en minder stront.

Naturis hondenvoer is geschikt voor alle rassen , zonder te veel mooie praat , dure zakken , reclamecampagnes of dure vertegenwoordigers. Zij garanderen u de nieuwste productmethode , topkwaliteit voor een schappelijke prijs en minder voederen door de hoge opname van de voedingsstoffen. Naturis hondenvoer is ontstaan in samenwerking met dierenartsen , fokkers en voedingsdeskundigen om op die manier een zo eerlijk mogelijk product te krijgen met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur- , kleur- , smaakstoffen en anti-oxidanten.

Puur Naturis Dus!Wij garanderen u een constante en blijvende kwaliteit van de grondstoffen , die elke kwaliteitscontrole doorstaat. Blijvende hoogwaardige grondstoffen zorgen er voor dat Naturis Hondenvoer zeer goed verteerbaar is waardoor u minder dient te voeren en er ook minder afvalstoffen zijn. De voedingsbehoefte wordt sterk beinvloed door de mate van activiteit van de hond , desondanks dient men van Naturis Hondenvoer zeer weinig te geven. Het is zeer belangrijk dat u zeker het voedingsschema aanhoudt want te veel voeren is vaak de oorzaak van vele darm-huidproblemen.

Voor al onze brokken geldt:  -Minder en stevige ontlasting.

-Brok droog geven.

-Houdt voedingsschema aan.

-Steeds vers drinkwater voorzien.

-Premium Kwaliteit.

-Rijk aan Omega 3 en 6 vetzuren.

Puur Naturis Vers Vlees Voeding , de naam zegt het al , wordt van vers vlees gemaakt. vers vlees dat geschikt is voor menselijke consuptie en wat ze zelf op EEG goedgekeurde slachthuizen gaan afhalen. Deze slachthuizen worden gecontroleerd door het FAVV. In Puur Naturis Vers Vlees wordt geen graan of conserveringsmiddel , kleurstof en/of bindmiddel verwerkt. In onze complete voedingslijn wordt een vitamine/mineralen mix toegevoegd en ook hierin zit geen bindmiddel. Puur Naturis voegt geen calcium/fosfor toe. De oorsprong van het calcium/fosfor komt steeds uit zijn natuurlijke bron.Puur Naturis is een rauw product. De grondstoffen worden bevroren of ijskoud verwerkt en niet verhit zodat de natuurlijke vitaminen, aminozuren en mineralen behouden blijven. Heel voornaam bij natuurlijk rauw voeren is dat u nadien ook op een natuurlijke manier beloont en niet uw hond volstompt met rommelkoekjes. Kaas, gedroogd vlees, biogarde yoghurt zijn hier beter op hun plaats. Het vlees/vetgehalte van Puur Naturis ligt zer hoog daarom is het aangeraden om rustig over te schakelen. Zelfs al krijgt uw hond al een ander merk van vlees Geadviseerd wordt om 20gr / per kg te voeren bij een volwassen hond , een pup dient het dubbele te krijgen.

Voor al onze Puur Naturis Vers Vlees geldt:

-Geen kleur- geur en smaakstoffen.

-Niet genetisch gemanipuleerd, geen varkensvlees, geen conseveringsmiddelen.

-Dierproefvrij.

-Met producteigen calcium/fosfor opgebouwd.

-Kwaliteitscontrole door labo.

-Zorgen voor een betere weerstand, darmflora en vacht/ verharing.

-Aan alle compleet vervlees voedingen wordt zeewier toegevoegd!!

Voor meer informatie over de verschillende soorten en de samenstellingen kan je terecht op de site www.naturis.be

Ik zelf ben dan ook verdeler van Naturis Hondenvoer, ik gebruik het al jaren voor mijn honden en ben dan ook zeer tevreden over deze voeding en heb hierdoor ook kunnen ondervinden dat Naturis Hondenvoer zeker kan / mag vergeleken worden met de topmerken in de winkels waar er maar één verschil is en dat is het prijskaartje. Ik gebruik het voor mijn volwassen honden en ook voor de pups en heb er alleen maar een goede ervaring mee.

Wil je graag meer info / uitleg of prijs van Naturis Hondenvoer sta ik je graag te te woord op het nr 0475/320593.

Deel deze pagina